Адриана Вилагош проглашена за „Младу звезду у успону“

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Dec.2022, 08:30

Адриана Вилагош проглашена за „Младу звезду у успону“

Млада српска атлетичарка Андреа Вилагош прогласена је за „Младу звезду у успону“ на свечаности „Светске атлетике“ у Монаку. Фото: Танјуг/AP/Matthias Schrader
Млада бацачица копља је ове године одбранила титулу светске шампионке у бацању копља у конкуренцији до 20 година, освојила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је сребро на сениорском Европском првенству и заузела 11. место најбољих светских резултата у узрасту до 20 година.

„Ово ми је велико признање. Јако сам срећна и велика ми је част да сам изабрана за „Младу звезду у спону“ Светске атлетике. Година ми је била баш успешна и ова титула је крунисање свега и даје ми крила да још више тренирам и да будем још боља“, изјавила је Адриана Вилагош на свечаности.
Номиноване су биле и кенијске атлетичарке у дисциплини 3.000 метара стипл – Фејт Черотич и Жаклин Чепкоеч, Јужноафриканка Мин Де Клерк у бацању кугле и диска, те Јамајчанка Керика Хил на 100 метара с препонама.
Олимпијски комитет Србије угостио Адриану Вилагош и Ангелину Топић (ФОТО)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Адриана Вилагош проглашена за „Младу звезду у успону“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.