Хотел Гранд Копаоник добио ексклузивни резиденцијални блок

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Dec.2022, 18:36

Хотел Гранд Копаоник добио ексклузивни резиденцијални блок

„MK Group“ отворила је ново, луксузно опремљено крило Хотела Гранд Копаоник – „Grand Residences“ са 40 премијум уређених апартмана, сопственом рецепцијом, спа центром, гаражом, скијашницом на самом излазу ка ски стазама, рестораном и врхунском услугом доступном резидентима. Фото: WikimediaCommons/joxy >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 1993 Како је саопштила „MK Group“, вредност инвестиције је преко 15 милиона евра, а резидентима је на располагању 11 типова апартмана различите квадратуре од ушушканих од 31м2, до пространих од 250м2.
Са својом ексклузивном локацијом и садржајима, „Grand Residences“ оправдавају своје име кроз савремени и префињени дизајн ентеријера и целокупни утисак неприкосновене елеганције, стила и комфора, истиче „MK Group“.
Екстеријер је, како се наводи, савршено уклопљен у амбијенталну целину и традиционални “копаонички стил градње”, док ентеријером доминирају камен, дрво и детаљи инспирисани моћном природом Копаоника.
Осим комфора „MK Group“ најављује да изузетне погодности очекују власнике апартмана у резиденцијалном крилу и у хотелу Гранд Копаоник, а то су, између осталог, првокласне консијерж услуге, луксузни спа третмани, унутрашњи базени и фитнес, врхунско гастрономско искуство, спортски садржаји, квалитетне анимације и чувања деце.
Као део несвакидашњег премиум искуства, искусни хотелски тим ће организовати приватне вечере, персонализоване активности у природи, часове скијања, приватни „VIP shopping“, сет за удобан боравак бебе, персонализоване спа производе и третмане, бригу о апартману и још много тога што ће задовољити потребе за префињеним угођајима и луксузним доживљајем Копаоника.
“Регионално тржиште је навикло да MK Group доноси новитете и највиши квалитет у областима у којима послује. „Grand Residences“ је још један показатељ како смо нивоом услуге и квалитета једног туристичког реал естате пројекта још једном подигли лествицу”, рекла је Александра Стојановић, директор корпоративних послова „MK Group“.
Novi automobili sadržaće informaciju o energetskoj efikasnosti od 24. decembra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хотел Гранд Копаоник добио ексклузивни резиденцијални блок се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.