Скалони: Нисмо заслужили да се мучимо

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Dec.2022, 15:47

Скалони: Нисмо заслужили да се мучимо

Селектор Аргентине Лионел Скалони изјавио је после победе над Аустралијом и пласмана у четвртфинале Светског првенства, да је задовољан пролазом. Фото: Wikimedia Commons/Agencia de Noticias ANDES „Задовољан сам. Био је то веома тежак меч. Голом Месија смо откључали утакмицу, у другом смо исправили >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << неке грешке и боље смо одиграли. Нисмо заслужили да се мучимо на крају, требало је да убедљивије поведемо“, рекао је Скалони.
Аргентина је у мечу осмине финала победила Аустралију са 2:1.
„Људи морају да схвате да су све утакмице на Светском првенству максимално тешке. Физички смо били коректни. Имали смо мање од 72 сата од утакмице са Пољском, где нисмо могли да одмарамо играче. Сада нас чека тежак противник и надам се да ћемо добро проћи“, додао је он.
Аргентина ће се у четвртфиналу састати са Холандијом.
„Поносан сам што ћу одмерити снаге са Лујом Ван Галом. Он је велика звезда. Знамо шта је све урадио за фудбал. То је задовољство које доноси фудбал. Холандија је екипа која има своје јасне идеје. Имају своје предности, али и мане, које ћемо покушати да искористимо“, рекао је Скалони.
Селектор Аргентине је рекао и да се нада да ће у том дуелу моћи да рачуна на Анхела Ди Марију, који је због повреде пропустио вечерашњи сусрет.
„Када се заврши утакмица и када гледамо славље у јавности, то је јединствен осећај. Волео бих да свако бар једном може да осети ово и да осети кроз шта фудбалер пролази у тим тренуцима“, закључио је Скалони.
Morijacu: Možemo da pobedimo Hrvatsku, cilj nam je četvrtfinale SP

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Скалони: Нисмо заслужили да се мучимо се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.