Пеле не реагује на хемотерапију, стиже му подршка из Катара

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Dec.2022, 21:01

Пеле не реагује на хемотерапију, стиже му подршка из Катара

Један од најбољих фудбалера свих времена Пеле налази се у болници у Сао Паолу, где му је укинут третман хемотерапијом. Легендарни Бразилац налази се у стабилном стању, објавила је болница „Алберт Ајнштајн“. Фото: PrtSc/Instagram/Pele Пеле је у уторак примљен у болницу „Алберт Ајнштајн“ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Сао Паолу због респираторне инфекције, добро је реаговао на терапију антибиотицима и „опште здравствено стање је добро“.
Легендарни бразилски фудбалер је у септембру прошле године подвргнут операцији дебелог црева, како би се уклонио тумор и од тада је био на лечењу хемотерапијом.
Пелеу је у међувремену укинута терапија хемотерапијом, а Бразилац је пребачен на палијативну негу, где се лече пацијенти са озбиљним здравственим стањем.
Пеле је у петак захвалио на друштвеним мрежама навијачима на подршци током боравка у болници.
| QATAR 2022: Doha le rinde homenaje a Pelé con mensajes en drones: pic.twitter.com/PhmcUPyTho
— Alerta News 24 (@AlertaNews24) December 3, 2022

Са свих страна стижу поруке подршке Бразилцу, па чак и из Дохе, где је тренутно у току Светско првенство у фудбалу.
Пеле је најбољи стрелац Бразила са 77 постигнутих голова на 92 утакмице за репрезентацију са којом је освајао Светског првенство у фудбалу 1958, 1962. и 1970. године.
Holandija se plasirala u četvrtfinale Mundijala u Kataru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пеле не реагује на хемотерапију, стиже му подршка из Катара се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.