Кремљ: Путин ће посетити Донбас у догледно време

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Dec.2022, 16:44

Кремљ: Путин ће посетити Донбас у догледно време

Председник Русије Владимир Путин посетиц́е у догледно време Донбас, рекао је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков. Фото: WikimediaComonns/Pavel Kazachkov – Flickr „То ће се сигурно догодити у догледно време јер је Донбас део Руске Федерације“, истакао је Песков одговарајуц́и на питање новинара.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Доњецка Народна Република (ДНР) и Луганска Народна Република (ЛНР). Као и Херсонска и Запорошка област, одржале су крајем септембра референдуме. На којима је већина бирача одлучила да се те украјинске области придруже Русији.
Председник Путин потписао је законе о примању тих региона у састав Руске Федерације, подсећа ТАСС.
Kremlj: Putin rekao Šolcu da je pristup Zapada Ukrajini „destruktivan“

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кремљ: Путин ће посетити Донбас у догледно време се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.