Црвени ружеви за усне којима иће и пиће не могу ништа

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Dec.2022, 15:00

Црвени ружеви за усне којима иће и пиће не могу ништа

Било да је мат или сјајан, светао или таман, када пронађете црвени руж који вам највише одговара, нашли сте најбољег помоћника за побољшање сваке комбинације. Фото: Pixabay/moisessouzasilva И док сви имају мишљење о најбољој нијанси црвеног кармина, већина жена ће се сложити да је то култни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << део њихове торбе за шминкање чији статус никада не бледи.
Није изненађујуће јер многе жене бирају црвени руж за разне прославе и пријеме током слављеничког децембра. Као шлаг на торту на крају, ту је и испраћај старе и дочек нове године као савршена прилика за ношење црвеног кармина.
Црвени кармин има моћ да промени цео изглед, чинећи га моћнијим, елегантнијим и упечатљивијим. У ситуацијама када нисмо у могућности да стално поправљамо шминку, мат ружеви су идеалан избор који може да издржи уживање у храни и пићу, као и пољупце.
Ово су неки од црвених кармина којима иће и пиће не могу ништа: Max Factor Velvet Mattes (35 Love) Bourjois Rouge Fabuleux  (12 Beauty and the red)
MAC Retro Matte Lipstick, Ruby Woo
Sephora Collection Cream Lip, Always Red
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Satin Radiance Lipstick,  Le Rouge
Maybelline New York Superstay Vinyl Ink, 50 Wicked
Napravite piling za usne, brzo i lako

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Црвени ружеви за усне којима иће и пиће не могу ништа се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.