Мајами славио у Бостону, Лејкерси надиграли Милвоки

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Dec.2022, 11:31

Мајами славио у Бостону, Лејкерси надиграли Милвоки

Кошаркаши Мајамија савладали су тим Бостона са 120:116 на гостовању надигравши их у драматичном продужетку меча који је Џејлен Браун изборио погодивши тројку секунду пре краја. На гостовању су славили и ЛА Лејкерси бадигравши Милвоки са 133:129 у мечу са много мање неизвесности. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/AP Photo/Morry Gash Браун не био и најефикаснији играч меча са 37 поена уз 14 скокова и 5 саистенција, али то није помогло Бостону да избегне пораз.
У тиму Мајамија најефикаснији је био Бем Адебајо са 28 поена, седам ухваћених лопти и три асистенције, а пратили су га Тајлер Херо са 26 и Батлер са 25 поена и 15 скокова.
На гостовању су славили и ЛА Лејкерси надигравши Милвоки са 133:129, а предводио их је Ентони Дејвис са чак 44 постигнута поена уз 10 скокова и четири асистенције.
Његов учинак на другој страни није успео да анулира ни сјајни Јанис Адетокунбо који је меч завршио са 40 кошева.
Дејвис је имао одличну подршку од Леброна Џејмса са 28 поена уз седам скокова и чак 11 асистенција и Расела Вестбрука који је меч завршио са 15 поена уз 11 асистенција.
Лејкерси су тако дошли до седме победа у последњих девет утакмица.
Povratak Bogdanovića u pobedi Atlante nad Denverom i Jokićem

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мајами славио у Бостону, Лејкерси надиграли Милвоки се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.