Рукометаши Војводине вечерас против аустријског првака у европском дуелу

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Dec.2022, 18:02

Рукометаши Војводине вечерас против аустријског првака у европском дуелу

Рукометаши Војводине одмериће данас у 19 часова снаге са аустријским прваком екипом Кремса из истоименог града, у дуелу шеснаестине финала ЕХФ купа. Фото: РК Војводина Војводина у овај дуел долази након што је у претходном двомечу елиминисала италијанског првака – Бриксен.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Реванш меч играће се у Спортском центру „Слана бара“ 10. децембра, али пре тога, Новосађани желе тријумф у Аустрији.
„Екипа Кремса има сјајне појединце. Водећи су у Аустрији. Гледали смо их летос са Килом где су изгубили са 5-6 разлике. Сами знамо када је Војводина пре неколико година играла против Брегенца, аустријског првака, да је тада изгубила у двомечу. Аустријанци увек имају и добру подршку са трибина, биће пуна хала у Кремсу и то је за нас додатни мотив. Моја екипа је нешто слабије одиграла последње утакмице и прилика је да се то поправи сада када је најважније. Идемо у Аустрију да победимо и само таквим приступом можемо до пролаза даље“, каже пред меч тренер Борис Ројевић.
Војводина и Кремс нису се раније састајали, а екипа Кремса на путу до новосадског ривала савладала је грчки Пилаиас.
Radovi na parku za ekstremne sportove na Limanu pri kraju, postavljena „pumptrack“ staza (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рукометаши Војводине вечерас против аустријског првака у европском дуелу се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.