Александар Митровић донео изједначење Србији против Швајцарске

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Dec.2022, 21:38

Александар Митровић донео изједначење Србији против Швајцарске

Фудбалска репрезентација Србије изједначила је против Швајцарске на 1:1 у мечу трећег кола групе Г на Светском првенству у Катару. Фото: Танјуг/АП/Петр Давид Јосек Изједначење Србији донео је Александар Митровић у 26. минуту на асистенцију Душана Тадића.
Швајцарска је претходно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << повела поготком Ђердана Шаћирија у 20. минуту.
У другом мечу трећег кола групе Г играју Бразил и Камерун.
Бразил је пре последњег кола први на табели групе Г са шест бодова, док Швајцарска има три. Србија и Камерун су освојили по један бод.
Првопласирани из групе Г играће у осмини финала СП против Јужне Кореје, која је освојила друго место у групи Х. Другопласирани из групе Г састаће се у осмини финала Мундијала са Португалијом.
Rukometaši Vojvodine sutra protiv austrijskog prvaka u EHF kupu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Александар Митровић донео изједначење Србији против Швајцарске се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.