Дамиру Микецу злато, а Зорани Аруновић сребро на Купу председника у Каиру

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Dec.2022, 20:46

Дамиру Микецу злато, а Зорани Аруновић сребро на Купу председника у Каиру

Српски такмичар Дамир Микец освојио је златну медаљу ваздушним пиштољем, а Зорана Аруновић сребрно одличје истим оружјем у женској конкуренцији на Купу председника у Каиру, који је завршни турнир сезоне Светске стрељачке федерације. Фото: ОКС Микецов ривал у полуфиналу био >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је Немац Робин Валер. У полуфиналу и мечевима за медаље се после сваког хица прави пресек, стрелац са бољим остварењем добија два поена, побеђује онај који први дође до 16. бода. Микец је водио већим делом меча, а на крају је остварио тријумф од 17:11.
Микецов ривал у мечу за злато био је још један Немац, Кристијан Рајц. Велико финале је било врло слично полуфиналу. Микец је диктирао ритам, а на крају је остварио тријумф од 17:9.
Микец је годину је завршио на првом месту листе ваздушним пиштољем, па ће бити проглашен и за најбољег стрелца године овим оружјем.
Ривал Зоране Аруновић у полуфиналу била је Немица Сандра Рајц. Немица је боље стартовала, али је наша репрезентативка направила преокрет у завршници и победила 16:8. Зорана Аруновић је у финалу изгубила од Францускиње Камил Једржевски 16:12.
У суботу, последњег дана турнира, Миленко Себић ће се такмичити у финалу надметања МК пушком из тростава.
Dačić razgovarao sa Oliverom Varhejijem

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дамиру Микецу злато, а Зорани Аруновић сребро на Купу председника у Каиру се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.