Алекс Џоунс поднео захтев за банкрот

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Dec.2022, 19:46

Алекс Џоунс поднео захтев за банкрот

Теоретичар завере и водитељ „Инфоворса“ Алекс Џоунс поднео је данас захтев за банкрот, мање од два месеца након што је порота наредила њему и матичној компанији његове веб странице Инфоварс да плати готово милијарду долара на име накнаде штете рођацима жртава масовне пуцњаве >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Санди Хуку 2012. године. Фото: Танјуг/Tyler Sizemore/Hearst Connecticut Media via AP Џоунс је поднео захтев за заштиту од поверилаца из поглавља 11 америчком суду за стечај у Хјустону.
У поднеску се наводи да Џоунс има између милион и 10 милиона долара имовине и између милијарде и 10 милијарди долара обавеза, објавио је Ројтерс.
Порота у Конектикату је у октобру, у случају који су покренули рођаци више од десет жртава из Санди Хука, наредила Џоунсу и његовој фирми Фри спич системс да плате готово милијарду долара одштете.
У одвојеном случају у Тексасу, порота је у августу одлучила да Џоунс мора да плати родитељима шестогодишњег дечака убијеног у масакру у Санди Хуку 45,2 милиона долара одштете.
Џоунс је годинама тврдио да је убиство 20 ученика и шест чланова особља у Основној школи Санди Хук у Њутауну у Конектикату представља владину заверу за заплену оружја Американцима.
Породице жртава једног од најгорих напада у америчким школама биле су згрожене изјавом Алекса Џоунса који је годинама тврдио да је америчка влада учествовала у нападу у Оклахоми 1995. и у нападима изведеним 11. септембра 2001. године.
У интервјуу Ен-Би-Си Џоунс је изјавио и да се масовно убиство 2012. године у основној школи „Санди Хук“ никада није догодило.
Istražitelji UN ispituju da li su ruski napadi na infrastrukturu ratni zločini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Алекс Џоунс поднео захтев за банкрот се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.