Евролига привремено забранила Звезди регистрацију нових играча

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Dec.2022, 19:50

Евролига привремено забранила Звезди регистрацију нових играча

Челници Евролиге привремено су забранили Црвеној звезди регистровање нових играча, саопштено је данас на званичном сајту најквалитетнијег европског клупског такмичења. Фото: ABA liga/Đorđe Kostić „Након што је Управна контролна комисија упутила судски поступак против Црвене звезде, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << по основу постојећих заосталих обавеза и пропуштања достављања потребних података, Финансијско веће је изрекло привремену меру забране регистрације нових играча и тренера“, наводи се на званичном сајту Евролиге.
У саопштењу Евролиге се не наводи до када ће трајати ова забрана. „Условна забрана довођења играча и тренера је административне природе и биће решена у најкраћем року. Дакле није ФИБА БАТ, већ администрација и проблем који је попут ФИБА БАТ-ова и слично“, речено је медијима у Црвеној звезди.
Црвена звезда у досадашњем делу сезоне у Евролиги има скор од четири победе и шест пораза, а сутра ће на свом терену од 18 сати играти са Виртусом у 11. колу овог такмичења.
Maroko i Hrvatska u osmini finala iz grupe F, Belgija eliminisana sa Svetskog prvenstva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Евролига привремено забранила Звезди регистрацију нових играча се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.