Јанушевич: Херсон опет без струје после руског гранатирања

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Dec.2022, 13:04

Јанушевич: Херсон опет без струје после руског гранатирања

Недавно ослобођени украјински јужни град Херсон остао је без напајања електричном енергијом након гранатирања руских снага, рекао је данас регионални начелник Јарослав Јанушевич. Фото: Танјуг/АР/Evgeniy Maloletka Он је написао на Телеграму да надлежне службе раде на поправци електро >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мреже.
Херсон је делимично добио струју прошле седмице након што су украјинске снаге поново ушле у град пошто су га напустиле руске снаге у новембру, пренео је Ројтерс.
Становници Херсона сада се суочавају са опасношц́у од свакодневног руског гранатирања појединих делова града пошто су се руске трупе повукле на другу страну реке Дњепар.
Zelenski pozvao Maska da dođe u Kijev

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јанушевич: Херсон опет без струје после руског гранатирања се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.