Одбојкаши Војводине тријумфални у Лиги шампиона – пао шампион Француске

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Dec.2022, 12:37

Одбојкаши Војводине тријумфални у Лиги шампиона – пао шампион Француске

Одбојкаши Војводине савладали су синоћ у великој сали СПЕНС-а француски Монпеље резултатом 3:1, у оквиру трећег кола групе А Лиге шампиона у одбојци. Фото: ОК Војводина Након изгубљеног првог сета, изабраници Бошкана су се вратили у меч освајањем другог сета на разлику, а онда >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рутински затворили меч и остварили први тријум у овогодишњој сезони Лиге шампиона.
Резултат по сетовима био је 19:25, 30:28, 25:17, 25:23.
Најефикаснији у црвено-белом дресу био је Парапунов са 21 поеном, испред Крсмановића са 15 и Мехића са 14 поена.
Одбојкаши Војводине сада су на трећој позицији групе А са три бода, испред Монпељеа који има један бод, а иза Фридрихсхафена са пет и Јастржебског са 9 освојених бодова.
Pokuševski ispod proseka, Jović bez minuta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одбојкаши Војводине тријумфални у Лиги шампиона – пао шампион Француске се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.