Француска и Аустралија се пласирале у осмину финала Мундијала

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Nov.2022, 19:50

Француска и Аустралија се пласирале у осмину финала Мундијала

Фудбалске репрезентације Француске и Аустралије пласирале су се у осмину финала Светског првенства у Катару, након што је Аустралија победила селекцију Данске 1:0, док је Француска одиграла нерешено са репрезентацијом Туниса. Foto: AP Photo/Themba Hadebe Аустралијанци су до победе дошли >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << голом Метјуа Лекија у 60. минуту.
Голове на утакмици Туниса и Француске постигли су Вахби Хазри у 58. минуту и Антоан Гризман у 98. минуту.
Foto: AP Photo/Frank Augstein Француска је завршила као прва у групи са шест бодова, Аустралија је завршила на другом месту са истим бројем бодова, Тунис је освојио четири а селекција Данске само један бод.
Францука ће у осмини финала играти са другопласираном екипом из групе Ц, док ће Аустралија играти са првопласираном екипом из исте групе.
FIFA razmišlja da uvede penale u grupnoj fazi na SP 2026. godine?

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Француска и Аустралија се пласирале у осмину финала Мундијала се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.