Савет Федерације Русије усвојио закон о забрани ЛГБТ пропаганде

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Nov.2022, 14:46

Савет Федерације Русије усвојио закон о забрани ЛГБТ пропаганде

Савет Федерације Русије, горњи дом парламента, једногласно је данас усвојио закон о забрани пропаганде која промовише нетрадиционалне сексуалне односе, педофилију и информације које могу да наведу некога да затражи операцију промене пола. Фото: Wikimedia Commons Законом се забрањује >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ЛГБТ пропаганда у медијима, на интернету, као и у рекламама, књигама и филмовима, преноси агенција ТАШ.
Такође, законом се забрањују сви позиви на промену пола међу малолетницима на интернету, у медијима, књигама, аудиовизуелним сервисима, филмовима и рекламама.
Tri kineska astronauta stigla na kinesku svemirsku stanicu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Савет Федерације Русије усвојио закон о забрани ЛГБТ пропаганде се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.