Данас облачно, местимично са кишом, на планинама снег

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Nov.2022, 11:16

Данас облачно, местимично са кишом, на планинама снег

У Србији ће данас у току дана бити претежно облачно, местимично с кишом, на планинама са снегом, падавине ће бити слабог интензитета, а највиша дневна температура износиће од 4 до 8 степени. Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, ујутру по котлинама и долинама >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << река понегде магла, дуваће слаб и умерен ветар, у кошавском подручју и на планинама источне Србије јак, источни и југоисточни, који ће повремено достизати ударе олујне јачине. Фото: Градске инфо Јутарња температура од 0 до 4 °Ц, највиша дневна од 4 до 8 степени. И у Београду ће данас бити облачно и углавном суво уз умерен, краткотрајно и јак источни и југоисточни ветар. Јутарња температура од 2 до 4, највиша дневна око 7 степени.
Према изгледима времена за наредних седам дана, до 7. децембра, у четвртак облачно, местимично са кишом, у брдско-планинским пределима са снегом, нарочито на истоку и југу Србије, где се очекује формирање, односно повећање висине снежног покривача за 5 до 10 цм, локално и више.
Суснежица и снег се очекују и у нижим пределима јужне и источне Србије, понегде уз стварање мањег снежног покривача. На северу Војводине суво. Источни и југоисточни ветар биће у постепеном слабљењу, пренео је Танјуг. Затим умерено до потпуно облачно, у петак и суботу углавном суво, а од недеље повремено с кишом, али уз пораст дневне температуре, па ће снег падати само на високим планинама.
Kisić: Deca koja vrše nasilje treba da snose posledice

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас облачно, местимично са кишом, на планинама снег се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.