Јувентус има новог председника?

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Nov.2022, 15:09

Јувентус има новог председника?

Ђанлука Фереро биће први човек торинске „Старе даме“ званично је објављено. Фото: Танјуг/Giovanni Evangelista/LaPresse via AP Како је објављено у понедељак увече, сви директори Јувентуса поднели су оставке на своје функције и напустили клуб.
Gazetta dello Sport пише да је у питању велики скандал >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који би могао да има обрисе „Калчополија“ из 2006. године, када је Јувентус избачен из Серије А.
Не тако давно Андреа Ањели је важио за једног од најутицајнијх људи у европском фудбалу. Данас је бивши, а нови председник Јувентуса је у фудбалу мало познати Ђанлука Фереро, објавила је компанија Ексор, власник торинског спортског клуба.
Ради се о економском експерту који је у овом моменту савршено решење за Јувентус, тим коме је финансијска стабилност на првом месту.
Formula jedan: Binoto napušta Ferari

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јувентус има новог председника? се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.