Токајев стигао у Москву, сутра разговор с Путином

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2022, 21:22

Токајев стигао у Москву, сутра разговор с Путином

Председник Казахстана Касим-Жомарт Токајев стигао је данас у званичну посету Москви где ће сутра одржати разговоре са руским колегом Владимиром Путином, саопштила је прес служба казахстанског председника. Фото: Танјуг/AP/Alexander Zemlianichenko “Разговори између два лидера ће се одржати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сутра. Осим тога, они ће виртуелно учествовати на Форуму за међурегионалну сарадњу између Казахстана и Русије“, додаје се у саопштењу, преноси ТАС С.
Токајев је 20. септембра тријумфовао на председничким изборима, освојивши 81,31 одсто гласова, а његова инаугурација је одржана у суботу. Након Москве, Токајев ће отпутовати у Француску, где ће боравити 29. и 30. новембра и разговарати са француским колегом Емануелом Макроном.
Vatikan nudi da bude domaćin pregovora Rusije i Ukrajine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Токајев стигао у Москву, сутра разговор с Путином се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.