Шпанија је најисплативија опција

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2022, 21:14

Шпанија је најисплативија опција

Мундијал је у пуном јеку, а букмејкери Моцарта не мењају навике. Свакодневно спремају изненађења и специјале, а недеља није изузетак. Фото: Танјуг/AP Photo/Moises Castillo За данас је спремна промо квота. Јединица на Шпанију у вечерњем шлагеру против Немачке.
ШПАНИЈА – НЕМАЧКА (НЕДЕЉА, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 20.00), КЕЦ 2,50
Славље над Костариком у првом колу Групе Е била је највећа победа Шпаније од 2006. године (7:0).
Овакав резултат није изненадио, а успех у предстојећем мечу против Немачке практично би Црвеној фурији отворио врата осмине финала.
Немачка је поражена у првом дуелу од Јапана, што је доводи у опасност од другог узастопног елиминисања на Светском првенству у групној фази. Све ово, генерално, учиниће дуел блокбастером и, можда, донети прави фудбалски трилер.
Уз то, управо је Шпанија нанела непријатан пораз Панцерима у Лиги нација, који је потом довео до разлатза са дугогодишњим селектором Јоахимом Левом (6:0). Немачка је пала на старту, а пораз у овом дуелу може да примора екипу да спакује кофере и оде кући.
Šta znači reč „klisa“ i zašto je novosadsko predgrađe dobilo to ime?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шпанија је најисплативија опција се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.