Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2022, 20:23

Ватикан нуди да буде домаћин преговора Русије и Украјине

Ватикан је понудио да организује преговоре измеду Украјине и Русије на својој територији, рекао је за „Mediaset“ шеф спољнополитичког одељења Католичке цркве надбискуп Пол Ричард Галахер. Фото: Танјуг/AP/Andrew Medichini Он је напоменуо да су Ватикан и папа увек били отворени за преговоре >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од почетка сукоба, али да „још није добијен конкретан одговор“, пренео је украјински „Главком“.
Галахер је објаснио да понуда остаје важећа. „Сматрамо да је прикладно и потребно да понудимо и обезбедимо ово место (за преговоре). Свети отац би имао веома позитиван поглед на ситуацију када би на преговоре пристале обе стране, са добрим намерама и у духу тражења мира и дијалога“, саопштио је ватикански надбискуп.
Belorusija utvrđuje granicu sa Ukrajinom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ватикан нуди да буде домаћин преговора Русије и Украјине се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.