Тите апеловао: Престаните са грубим фауловима над Нејмаром

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2022, 20:15

Тите апеловао: Престаните са грубим фауловима над Нејмаром

Селектор фудбалске репрезентације Бразила Тите апеловао је на противничке играче да престану са грубим фауловима над Нејмаром, преноси BBC. Фото: Танјуг/AP Photo/Jeremias Gonzalez Нејмар се повредио на мечу са Србијом у првом колу групе Г на Светком првенству у Катару.
Бразил је победио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 2:0, али је Нејмар морао да због повреде изађе из игре у 80. минуту.
Нејмар ће због повреде скочног зглоба да пропусти два преостала меча Бразила у групној фази СП против Швајцарске и Камеруна.
„Ако сви заједно желимо да славимо фудбал и да у њему уживамо, онда морамо да обратимо пажњу на овакве прекршаје. Неки играчи су фокусирани на тачно одређење играче и онда се десе овакве повреде. То мора да престане, јер то није фудбал“, рекао је Тите.
„BBC“ подсећа да је Нејмар девет пута фаулиран на мечу против Србије.
„Верујем да ће Нејмар и Данило играти на овом Мундијалу, али више од тога не могу да кажем. Оба фудбалера су боље него што су били после меча са Србијом. Оптимисти смо око њихових наступа у нокаут фази СП у Катару“, додао је селектор Бразила.
Бразил ће у понедељак 28. новембра у другом колу групе Г играти са Швајцарском, а у петак ће се „кариоке“ састати са Камеруном.
Neredi u Belgiji: Marokanci zapalili kontejner, razbili auto (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тите апеловао: Престаните са грубим фауловима над Нејмаром се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.