Стојковић открио зашто се није смејао

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2022, 18:51

Стојковић открио зашто се није смејао

Селектор Србије Драган Стојковић говорио је о физичкој спреми екипе пред Камерун. Фото: Фудбалски савез Србије Она је била проблематична у дуелу са Бразилом, коју је наша селекција изгубила резултатом 2:0.
„Направљена је анализа и наш проблем у другом полувремену је био тај >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да смо се трошли превише ни за шта. Статистика показује да смо претрчали више од Бразила, а као да тих пола сата да не постојимо. Превише смо се трошили, имали смо техничке проблеме, имали смо 160 изгубљених лопти и немогуће је да добијете било кога. Нисмо имали напад и нисмо били комплетни на терену и нисам могао да изађем са најбољим тимом јер би то била тотално другачија прича. Али, Боже мој..“, рекао је Стојковић и додао:
„Интензитет је био на високом нивоу и врло добро су играчи одговорили у сваком смислу и враћамо се. Од доласка у Катар, имали смо једно седам-осам играча који нису били у тренажном процесу и то нисам могао јавно да говорим јер би то знао цео свет и за мене је то било врло забрињавајуће. Сад знате зашто није било осмеха на мом лицу“.
Истих 11 неће истрчати против Камеруна, а за састав ће конкурисати и Филип Костић.
„Биће промена у односу на састав са Бразилом. Што се тиче Костића, рекао сам да будем прецизнији – ситуација није одлична да бих био презадовољан. Али јесам у односу на оно што је било пре десет дана… То ме радује и последња два тренинга је одрадио са екипом и биће у конкуренцији за тим. Радује ме интензитет којим је радио, радује ме да је у кондицији, да могу да рачунам на њега“, истакао је Стојковић.
Ivanović: Partizan najbolji napadački tim u Evropi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стојковић открио зашто се није смејао се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.