Ивановић: Партизан најбољи нападачки тим у Европи

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2022, 18:22

Ивановић: Партизан најбољи нападачки тим у Европи

Тренер Црвене звезде Душко Ивановић похвалио је игру у нападу Партизана пред први дерби у сезони. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Два тима одмериће снаге у оквиру осмог кола АБА лиге у понедељак од 20.00 часова.
„Партизан је ове године направио изузетно добар тим. Нападачки тим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са највећим потенцијалом, и у нападу у овом тренутку и најбољи тим у Европи. Самим тим мораћемо да одиграмо изузетно добро у одбрани како би дошли до победе у овом мечу“, рекао је кратко и јасно Ивановић.
Кошаркаш Звезде Огњен Добрић каже да тренутна форма ништа не значи у дербију.
„Играмо меч са Партизаном, први ове сезоне. Те утакмице су увек другачије, у којима тренутна форма није пресудна. Очекује нас врло искусна изванредна нападачка екипа превођена још искуснијим стручним штабом, и током лета појачана са намером да направи резултат у Евролиги. Вредно се припремамо након тешких утакмица против Албе и Макабија, и верујем да ћемо одиграти добру утакмицу у понедељак пред нашим навијачима“, рекао је Огњен Добрић.
Иначе, Звезда је у серији од четири узастопне победе, од чега су три остварене у Евролиги.
„Šaćiri, ti si iz Srbije“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ивановић: Партизан најбољи нападачки тим у Европи се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.