Раднички јачи од Јадрана

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2022, 16:30

Раднички јачи од Јадрана

Ватерполисти Радничког из Крагујевца победили су данас у Београду екипу Јадрана из Херцег Новог. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Ватерполисти Радничког из Крагујевца победили су данас у Београду екипу Јадрана из Херцег Новог са 12:8 (4:1, 4:2, 4:2, 0:3), у утакмици последњег кола другог >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << турнира Регионалне лиге.
Раднички је до победе на београдској „Бањици“ водио Марко Радуловић са четири гола, док је Немања Станојевић постигао три поготка.
У црногорском тиму најбољи учинак су имали Мартин Гардашевић, Данило Радовић и Јован Вујовић са по два гола.
После пет одиграних утакмица Раднички има максималан учинак и дели прво место са Новим Београдом. Јадран је у досадашњем делу освојио четири бода.
Vaterpolisti Novog Beograda pobedili i Mornar u Zagrebu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Раднички јачи од Јадрана се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.