Украјина: Руске снаге гранатирале Херсон, оштећени далеководи

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2022, 14:13

Украјина: Руске снаге гранатирале Херсон, оштећени далеководи

 Руске трупе гађале су далеководе преко којих се Херсон снабдева струјом, саопштио је данас начелник регионалне војне управе Јарослав Јанушевич. Фото: Танјуг/AP Photo/Vadim Belikov Навео је да надлежне службе већ раде на отклањању штете, преноси Укринформ.
Према речима Јанушевича, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << власти и енергетичари настављају да раде на обнављању снабдевања електричном енергијом у Херсонској области. Навео је да је јуче око пет одсто становника Херсона имало струју у својим домовима, а да је јутрос поново успостављено снадевање Херсонске регионалне болнице за рехабилитацију.
Јанушевич је навео да су руске трупе приликом напуштања Херсона практично уништиле енергетску инфраструктуру града.
Širom Ukrajine oglasile se sirene za vazdušne napade

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Украјина: Руске снаге гранатирале Херсон, оштећени далеководи се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.