Бајден у празничној куповини у Масачусетсу

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2022, 10:24

Бајден у празничној куповини у Масачусетсу

 Председник САД Џозеф Бајден отишао је у празничну куповину у Масачусетсу где проводи Дан захвалности, у неколико мањих продавница у оквиру онога што малопродајна индустрија назива „Мале продавнице у суботу“. Фото: Танјуг/AP Photo/Susan Walsh Бајден, његова супруга Џил и ћерка Ешли >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ишли су од продавнице до продавнице у главној улици у центру Нантакета, задржавајући се у „Поло Ралф Лорену“, „Марејс Тоџери шопу“ и „Блек догу“, између осталог, пренео је АП.
Председников син Хантер и његова супруга Мелиса, такође, су били у куповини са својим двогодишњим сином. Бајден је изашао из „Блек дога“ држећи малу браон папирну кесу.
Бела кућа није коментарисала председникову куповину.
Бајден је куповао у центру Нантакета и на Црни петак, дан после Дана захвалности, пре годишње церемоније паљења божићне јелке.
Širom Ukrajine oglasile se sirene za vazdušne napade

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Бајден у празничној куповини у Масачусетсу се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.