Кошаркашице Војводине поражене од екипе Краљева

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Nov.2022, 21:15

Кошаркашице Војводине поражене од екипе Краљева

У дербију седмог кола Прве лиге Србије, Кошаркашице Војводине поражене су од екипе Краљева резултатом 51:54 (11:15, 11:6, 12:15, 17:18).
Фото: Unsplash/Oleksii S Након слабог почетка утакмице, кошаркашице Краљева успеле су да одрже какву – такву предност, те су прву четвртину добиле резултатом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 11:15.
У наставку утакмице, кошаркашице Војводине имале су одличну серију 10:2, па су на полувреме отишле са пола коша предности (22:21).
Па ипак, у наставку се играло кош за кош, а гошће су успеле да добију друго полувреме (29:33), чиме је постављен и укупан резултат меча 51:54.
Kadeti KK „Vojvodina“ poraženi u Novom Sadu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркашице Војводине поражене од екипе Краљева се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.