Дневна рутина која може да замени ботокс

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Nov.2022, 19:00

Дневна рутина која може да замени ботокс

Прање леденом водом сваког јутра и вечери чини да кожа изгледа сјајније, пуније и свежије. Фото: Pixabay/5882641 Ако је ваш начин живота такав да мало спавате и проводите превише времена неактивни и у затвореном простору, знате и сами колико је тешко учинити да ваша кожа изгледа свеже >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ујутро.
Иако су козметичке масаже лица увек добро решење, постоје и оне које су подједнако ефикасне, а можете их радити код куће.
Реч је о „Facial icing“ третману, односно третману хлађења коже ледом. Све што вам треба је чинија хладне воде и неколико коцкица леда које ћете ставити у њу. Након што припремите хладну купку, уроните лице и држите га око 30 секунди.
Ова рутина функционише као природни лифтинг лица, а поступак можете поновити неколико пута. Они који су пробали кажу да је третман одличан и када је у питању умиривање упалних процеса. Ако имате проблема са подочњацима или вам је лице натечено, лед ће вам помоћи. Лед можете користити ујутру, али и кад год желите. Иако лед може много да помогне, вода може и да исуши кожу и тако јој ускрати влагу.
Из тог разлога је паметно након овог третмана на лице нанети крему која ће му обезбедити хидратацију. Многе познате даме већ годинама практикују ову природну и бесплатну методу подмлађивања.
Једна од њих је позната манекенка Кејт Мос. Наиме, она се свако јутро умива леденом водом, чиме се постиже лифтинг ефекат, смањује натеченост, поре и ситне боре, а и добро се разбуђује. Како каже Кејт, резултати су одмах видљиви – подочњаци су мањи, а лице затегнутије.
Међутим, немојте имати превелика очекивања. Дакле, можда ћете приметити мање бубуљица након третмана на лицу, али можда и не.
Не постоје клинички докази који говоре да овај третман решава проблеме са акнама. Поред употребе леда, не заборавите на свакодневну рутину чишћења коже и употребу крема или серума.
Biljka koja je neophodna u borbi protiv neplodnosti i alkoholizma

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневна рутина која може да замени ботокс се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.