Путин и Алијев о примени трилатералних споразума

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Nov.2022, 15:00

Путин и Алијев о примени трилатералних споразума

Председници Русије и Азербејџана Владимир Путин и Илхам Алијев разговарали су данас телефонски други пут ове седмице о споразумима које су постигли лидери Русије, Јерменије и Азербејџана, саопштио је Кремљ. Фото: Танјуг/AP/Dmitry Azarov, Sputnik, Kremlin Pool
У саопштењу Кремља се наводи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да су Путин и Алијев разматрали даље кораке за спровођење низа трилатералних споразума, а посебно практична питања деблокаде саобраћајних и економских веза у региону, пренео је Тасс.

Путин и Алијев су претходно разговарали 22. новембра о примени трилатералних споразума да се осигура безбедност на јерменско-азербејџанској граници и обнове транспортне везе у Јужном Кавказу.
Путин се затим састао 23. новембра са јерменским премијером Николом Пашињаном у Јеревану, подсећа руска агенција.
Путин је у октобру, након састанка са Алијевим и Пашињаном, рекао да је састанак поставио основу за даље кораке ка решавању целокупне ситуације у региону.
Путин мајкама војника: Они су сви прави хероји

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин и Алијев о примени трилатералних споразума се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.