Кејн: Американци су добри, треба их поштовати

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Nov.2022, 11:26

Кејн: Американци су добри, треба их поштовати

Капитан фудбалске репрезентација Енглеске Хари Кејн изјавио је после нерешеног меча против САД да је његов тим имао „тешког противника“ али да иде напред. Фото: Танјуг/AP/Matt Dunham „Имали смо тешког противника, али морамо напред. Добро су нас притискали, знали смо да ће нам отежати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << посао, али смо то добро подносили на тренутке. Они су добра екипа и треба их поштовати“, рекао је Кејн.
Према његовим речима, Енглеска може боље да игра и свака утакмица није лака.
„Можда су људи после прве утакмице против Ирана са победом од 6:2 мислили да можемо да поразимо сваког противника, али ево, то није случај“, додао је Кејн.
Тренер америчке репрезентације Грег Берхалтер је са своје стране после утакмице рекао да је тим поносан на нерешени резултат али посао још није завршен.
Фудбалери Енглеске и САД одиграли су вечерас у Дохи нерешено 0:0, у мечу другог кола Групе Б на Светском првенству.
У наредном колу Енглеска ће у уторак играти против Велса, док ће се Америка истог дана састати са Ираном.
„Levandovski je i dalje prvi izvođač penala“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кејн: Американци су добри, треба их поштовати се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.