Смањена видљивост на поједиим деоницама због магле

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Nov.2022, 09:02

Смањена видљивост на поједиим деоницама због магле

Према информацијама Путева Србије, на појединим путним правцима због магле је смањена видљивост у саобраћају па се возачима саветује опрез. Фото: PrtSc/Ауто мото савез Србије На територији Војводине због појаве магла смањена је видљивост на 50 до 500 метара.
На ауто-путу Е-75, у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << зони тунела Манајле због магле видљивост је смањена на 100 метара.
Код петље Београд – Ражањ видљивост је смањена на 50 до 100 метара, код петље Ражањ – Алексинац на 100 метара, а код петље Алексинац – Врање на 50 до 200 метара.
На ауто-путу Е-80, код петље Трупале – Бела Паланка видљивост је смањена на 100 метара.
Како је наведено у саопштењу, на ауто-путу Е-763, на деоницама Сурчин – Уб и Љиг – Таково због магле видљивост је смањена на 50 до 100 метара.
Могућност појаве магле постоји поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.
Путеви Србије апелују на учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања због појаве магле.
Zelenski kritikovao Klička zbog skloništa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Смањена видљивост на поједиим деоницама због магле се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.