Грчка смањује путарину за кружни пут око Атине

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Nov.2022, 19:32

Грчка смањује путарину за кружни пут око Атине

Грчка ће смањити путарину за коришћење кружног пута у Атини почев од 2024. године, како би смањила трошкове живота грађанима, изјавио је данас министар инфраструктуре Костас Караманлис. Фото: Pexels/Jawadur Rahman Иначе, за Атика моторвеј, аутопут дугачак 70 километара који забилази закрчени >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << центар Атине, задужене су грчке грађевинске фирме „Елактор“ и „Авакс нау“, пренео је Ројтерс. Након одлуке министарства инфраструктуре претпоставља се да ће возачи плаћати 2,5 евра коришћење тог пута, навео је Караманлис.
Према садашњем уговору једном кад уђу на кружни пут возачи плаћају 2,8 евра по возилу за све руте, колико год да су дугачке.
Cene gasa u Evropskoj uniji rastu kako se približava zima

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Грчка смањује путарину за кружни пут око Атине се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.