Биљка која је неопходна у борби против неплодности и алкохолизма

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Nov.2022, 18:00

Биљка која је неопходна у борби против неплодности и алкохолизма

Има антидепресивно дејство, па је веома користан у ослобађању од алкохолизма који се често повезује са депресијом. Представља својеврсну заштиту бубрега и јетре јер спречава блокаду ензима изазвану алкохолом. Фото: Pixabay/silviarita Уље ноћурка свакако треба укључити у исхрану. Обнавља >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кожу, помаже код женских тегоба, неплодности, има антиинфламаторно и антиоксидативно дејство. Уље ноћурка снижава холестерол и крвни притисак и смањује могућност настанка крвних угрушака, чиме штити организам од срчаних обољења и срчаног удара.
Пре свега, његовом употребом регулисаћете полне хормоне, што ће довести до веће плодности и спречиће стварање циста. Побољшава здравље материце, помаже код нередовних и болних менструација и ПМС-а. Током ПМС-а помаже код анксиозности и депресије, код промена расположења, главобоље и надимања. У менопаузи се често користи уместо хормонске терапије.
Има антидепресивно дејство, па је веома користан у ослобађању од алкохолизма који се често повезује са депресијом. Представља својеврсну заштиту бубрега и јетре јер спречава блокаду ензима изазвану алкохолом.
Побољшава концентрацију и понашање деце са поремећајем хиперактивности и поремећајем пажње.
Терапија уљем ноћурка је ефикасна против хроничног умора. Ублажава симптоме реуматоидног артритиса и мултипле склерозе.
Svi zdravstveni benefiti pomorandži

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Биљка која је неопходна у борби против неплодности и алкохолизма се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.