Пети дан Мундијала: Какав распоред нас очекује?

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Nov.2022, 14:46

Пети дан Мундијала: Какав распоред нас очекује?

Петог дана Светског првенста на програму су мечеви у групама Г и Х. Дан отварају Швајцарска и Камерун, следе два дуела Групе Х, Уругвај се састаје са Јужном Корејом, потом Портигалија и Гана. На крају дана спектакл, Србија игра против Бразила. Фото: PrtSc/Twitter/FSSrbije Дан отвара дуел >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Швајцарске и Камеруна из наше групе. Швајцарци желе да тријумфом оправдају улогу фаворита и да наставе борбу за осмину финала која им предстоји у дуелима са Бразилом и Србијом. С друге стране Камерун вреба своју шансу и покушаће да изненади ривала.
Дуел почиње у 11.00 на стадиону Ал Џануб.
Потом на терен „Дијамант Катара“ излазе Уругвај и Јужна Кореја. Први меч Групе Х игра се од 14.00. Уругвајци ће покушати да већ на старту шампионата покажу да се враћају на стазе старе славе.
Ичекање до почетка дуела наше селекције попуниће други сусрет Групе Х, између Португалије и Гане од 17.00  на стадиону 974 у Дохи.
Филип Костић тренирао уочи меча са Бразилом

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пети дан Мундијала: Какав распоред нас очекује? се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.