Манчестер јунајтед је на продају, породица Глејзер напушта „Олд трафорд“

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Nov.2022, 18:19

Манчестер јунајтед је на продају, породица Глејзер напушта „Олд трафорд“

Америчка породица Глејзер одлучила је да прода свој власнички удео Манчестер јунајтеда 17 година од преузимања клуба са „Олд трафорда“. Фото: WikimediaCommons/ HonorTheKing Као што је одлазак сер Алекса Фергусона значио крај једне ере међу „црвеним ђаволима“, то се исто може рећи и за поврачење >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << фамилије Глејзер.
Девет година без титуле и пет без икаквог трофеја покренули су бесне навијаче Јунајтеда на протесте, незадовољни власницима, који су дозволили да тај тим не буде конкурентан као до недавно.
Породица Глејзер продаје Манчестер јунајтед и то у периоду када се већ дигло довољно прашине око раскида уговора са Кристијаном Роналдом. 
До одлуке о продаји клуба долази након дугогодшњег протеста навијача против њиховог власништва. У саопштењу се наводи да ће управа „размотрити све стратешке алтернативе, укључујући и нова улагања у клуб, продају, или друге трансакције које укључују компанију“, а пренели су сви медији на „острву“.
Ronaldo nastavlja karijeru u Njukaslu ili Al Nasru?



Преузмите андроид апликацију.
Чланак Манчестер јунајтед је на продају, породица Глејзер напушта „Олд трафорд“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.