Отворена изложба „Позитивна страна града“ – све лепоте Новог Сада у КС Барка (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Nov.2022, 12:05

Отворена изложба „Позитивна страна града“ – све лепоте Новог Сада у КС Барка (ФОТО)

Синоћ је у пуној Културној станици Барка отворена изложба „Позитивна страна града“, коју је организовао наш портал – „Градске инфо“. Фото: Градске инфо Од јуче, па све до 28. новембра, Културна станица “Барка“ (Ченејска 54, Нови Сад), важиће за најпозитивније место у граду. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Изложбу можете посетити од 10 до 18 часова.
Фото-конкурс трајао је цео октобар и за то време пристигло нам је 540 фотографија. Сада их све можете видети кроз пројекцију на једном од зидова изложбене сале, а оне најбоље су израђене и изложене на штафелајима уз пет награђених фотографија.
Прва награда отишла је у руке Марије Коњик из Новог Сада, друго место припало је Дајани Халас, такође из Новог Сада, док је треће место освојио Горан Јордански из Лозовика. Теодора Коларов добила је сепцијалну награду за допринос аналогној фотографији, а награда редакције отишла је у руке Марини Станчевић.
Изложби је присуствовао и заменик градоначелника Игор Црнобарац, који се и обратио присутнима: „Фотографије које имамо прилику да видимо вечерас, говоре о љубави и привржености Новом Саду. Наш град одувек је инспирисао многобројне уметнике и баш посредством њихових дела многи су заволели Нови Сад и пожелели да га посете“, рекао је заменик градоначелника.
Фото: Градске инфо Члан жирија био је, између осталих, Далибор Рожић, који је поменутим фотографима уручио њихове награде.
Остатак стручног жирија чинили су мр Сибила Петењи Арбутина, проф. Драган ЈаблановАнкица Мићашевић и Огњана Старовић.
Отварање ове изложбе употпуниле су девојке из музичког квартета „String Ladies“.
Фото: Градске инфо Након што се изложба заврши, неке од послатих фотографија биће трајно изложене у МЗ Слана бара.
Погледајте и победничке фотографије: 1. место – Марија Коњик
Фото: Марија Коњик 2. место – Дајана Халас
Фото: Дајана Халас 3. место – Горан Јордански
Фото: Горан Јордански Награда за допринос аналогној фотографији – Теодора Коларов
Фото: Теодора Коларов Награда редакције – Марина Станчевић
Фото: Марина Станчевић Преузмите андроид апликацију.
Чланак Отворена изложба „Позитивна страна града“ – све лепоте Новог Сада у КС Барка (ФОТО) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.