Вучић у Атини: Важан састанак са искреним пријатељем Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Nov.2022, 17:27

Вучић у Атини: Важан састанак са искреним пријатељем Србије

Председник Србије Александар Вучић допутовао је у Атину, где ће на радној вечери разговарати са грчким премијером Кирјакосом Мицотакисом. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Вучић на Инстаграм профилу „buducnostsrbijeav“, уз фотографију из главног града Грчке написао је да на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << састанку са Кирјакосом Мицотакисом очекује да се учврсте и снажно унапреде политички и економски односи две земље.
„Да будем помало личан, посета Атини ми је свакако дража, од оне која долази после ње“, написао је Вучић, алудирајући на састанак у Бриселу са премијером привремених приштинских институција Аљбином Куртијем, на који је позвала ЕУ.
Раније данас портпарол ЕУ Петер Стано изјавио је да су Вучић и Курти позвани да дођу у Брисел на састанак како би се пронашло „европско решење“ за „најозбиљнију ситуацију од 2013. године“.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)


Vučić pozvan u Brisel, odluka o odlasku još nije doneta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић у Атини: Важан састанак са искреним пријатељем Србије се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.