Ђоковић: Радујем се аустралијском лету

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Nov.2022, 20:03

Ђоковић: Радујем се аустралијском лету

Наравно да сам био веома срећан јуче када сам примио вест да ћу играти у Аустралији. Осетио сам олакшање знајући кроз шта смо моји људи и ја прошли ове године у Аустралији и после свега тога, изјавио је Новак Ђоковић након меча са Андрејем Рубљовом. Фото: Танјуг/AP Photo/Kirsty Wigglesworth Најбољи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << српски тенисер победио је данас Руса Андреја Рубљова 6:4, 6:1 у мечу другог кола „Црвене групе“ и тако се пласирао у полуфинале завршног Мастерса.
На конференцији за медије након меча је изјавио да постоји могућност да га је вест о Аустралији мотивисала у ово мечу.
„Волео бих да јесте. Зашто да не? Знајући да ћу сезону почети у Аустралији, то је скинуло притисак са мене и мог тима. Аустралијан опен је мој најуспешнији гренд слем. Лепе успомене носим одатле, желим да се вратим и играм тенис. То је оно што најбоље ради. Радујем се аустралијском лету“, закључио је Ђоковић.
Гренд слем у Мелбурну на програму је од 16. до 29. јануара, а Новак ће покушати да освоји 10. јубиларну титулу.
Lazetić produžio ugovor sa TSC-om do 2025. godine

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић: Радујем се аустралијском лету се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.