За шта све можете користити конац за зубе?

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Nov.2022, 19:01

За шта све можете користити конац за зубе?

Сви ми обично користимо конац за зубе за чишћење зуба, али се може користити и за многе ствари. Фото: Pixabay/stevepb Погледајте комплетну листу импресивних идеја за шта можете да користите зубни конац.
За вађење врућих колачића Док су још топле, посластице пребаците из плеха за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << печење без мрвљења. Једноставно гурните конац испод колачића да бисте их одвојили од плеха, а затим га нежно пребаците на решетку или тањир за хлађење.
Уместо вешалице Нема потребе за куповином посебних вешалица. Само омотајте конац око крајева жице или пластичне вешалице. Конац ће спречити да кошуље или свиленкаста одећа склизну.
Забава за децу Обичан конац ће се похабати и жица ће пукнути, тако да је зубни конац лак избор за уметничке и занатске радове које ћете правити са децом, попут слатких наруквица.
Савршено исеците торту Добијте уредне комаде тако што ћете исећи десерт концем. Исти трик важи и за другу меку храну, као што су сир или тврдо кувана јаја.
Нанизати венац Направите празнични низ за празнике тако што ћете нанизати кокице или бруснице. Или провуците иглу кроз сушено воће и окачите је напољу као хранилицу за птице.
Очистите тастатуру Иако неће дезинфиковати кључеве, конац је дизајниран за чишћење малих пукотина. Користите га за уклањање прљавштине или ситних мрвица након јела изнад тастатуре.
Украси за јелку Ако немате куке за украсе, провуците конац кроз врх да бисте окачили украсе на дрво или само око куће.
Осигурајте кофере Да би пртљаг био добро затворен, завежите конац између рајсфершлуса како се не би отварали током транспорта.
Помоћ у башти Вежите високе биљке у својој башти или винову лозу на једноставан начин.
Одвојите залепљене фотографије Ако су странице вашег албума запечаћене, немојте ризиковати да насилно отворите албум. Провуците канап између фотографија и нежно га померајте напред-назад да бисте их раздвојили без оштећења.
Fantastični saveti za jednostavno i ekonomično čišćenje doma

Преузмите андроид апликацију.
Чланак За шта све можете користити конац за зубе? се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.