
Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2025, 14:00
Овај користан састојак могао би бити ефикасан у постизању прозрачне текстуре колача
Jедан користан састојак могао би бити ефикасан у постизању прозрачне текстуре колача.
Фото: Pixabay/congerdesign
Уз помоћ основних састојака и једноставних хемијских реакција у одсуству прашка за пециво, ваши колачи могу бити једнако мекани и прозрачни као и обично.
Прашак за пециво за дизање теста садржи соду бикарбону и киселу компоненту, а када дође у контакт са течношћу, долази до хемијске реакције која ослобађа...
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.