
Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jun.2025, 16:00
Не бацајте никада љуске од белог лука већ их искористите на овај начин
Не би требало да бацате љуске белог лука, јер могу бити корисне и за припрему прилога.
Фото: Pixabay/MaisonBoutarin
Након што оперете и осушитњ ченове, ставите их на плех и пеците их око пет минута на 160 степени. Када постану хрскаве, избледајте их у фини прах, додајући со, бибер, паприку и чили.
Ова мешавина зачина идеална за пржена јела. Такође љуске можете помешати са медитеранским биљем, мирођијом и слично.
Љуске белог...
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.