Џудисти „Војводине“ направили историјски успех

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Nov.2022, 18:38

Џудисти „Војводине“ направили историјски успех

Џудо клуб Војводина освојио је данас сребрну медаљу на финалном турниру Прве лиге Србије у сениорској мушкој категорији, чиме су изборили пласман у Супер лигу Србије први пут у историји клуба. Фото: ЏК Војводина У финалном турниру учествовало је 10 најбољих екипа из Прве лиге. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Новосађани су у финалу поражени од београдског Партизана са 3:2, али разлога за славље има.
Клуб ће први пут након 20 година, пре колико је основан, имати прилику да снаге одмерава са најбољима у Србији.
Џудо клуб Војводина на овом турниру наступио је у саставу: Душан Кежић (66 кг) Игњат Пауновић (73кг) Филип Тривуновић (73кг) Мирослав Беговић (81кг) Благоје Седларевић (81кг) Богдан Швоња (90 кг) Милан Ристић (90кг) Петар Николин (+90кг) Светозар Стајковац ( +90кг) Владимир Гајић( +90 кг) Наша екипа посетила је у априлу ове године џудисте Војводине и већ тада се уверила у њихове квалитете, а шта нам је том приликом рекао један од тренера Иван Дела Кроче, погледајте у прилогу испод: Gde se „rađaju“ najuspešniji novosadski džudisti? (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Џудисти „Војводине“ направили историјски успех се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.