Додајте мало овог састојка у воду у којој кувате пиринач и никада више неће бити као каша

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2025, 16:00

Додајте мало овог састојка у воду у којој кувате пиринач и никада више неће бити као каша

Ако се мучите да припремите пиринач тако да има одговарајућу текстуру и укус, предлажемо вам једноставан трик, да додате мало маслиновог уља приликом кувања. Фото: Pixabay/ moritz320 Бели пиринач може бити фантастичан додатак здравој вечери, али често може бити бљутаво јело ако га не скувате како треба.
Многи људи једноставно кувају пиринач у води, али то може довести до тога да се слепи током кувања, што резултира...

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.