
Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2025, 15:00
Поврће на роштиљу: Трикови спремања за најлепши укус
Поврће спремљено на роштиљу добија потпуно нов укус.
Фото: Pexels/Rodnae production
Навика је да на роштиљу спремамо месо, али можемо да припремимо и поврће.
– Људи када помисле на роштиљ виде месо, али мислим да се поврће заправо највише трансформише на роштиљу. Поврће има висок садржај воде, тако да коришћењем методе суве топлоте као што је печење на роштиљу, појачавате и концентришете укусе поврћа тако што ћете да извучете...
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.