
Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Apr.2025, 18:00
Добар је као додатак јелима, а још бољи у чишћењу роштиља
Са априлом и сунчевим зрацима, можемо слободно да кажемо да је сезона роштиљања отворена.
Фото: Unsplash/Evan Wise
Нажалост, ништа не одузима радост од сочног меса које се пече на врелом роштиљу, као што је сазнање да касније морате да изрибате роштиљ.
То је неуредан и интензиван процес, а да не помињемо чињеницу да је већина традиционалних средстава за чишћење роштиља пуна хемикалија.
Па шта ако вам кажемо да постоји...
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.