Добар је као додатак јелима, а још бољи у чишћењу роштиља

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Apr.2025, 18:00

Добар је као додатак јелима, а још бољи у чишћењу роштиља

Са априлом и сунчевим зрацима, можемо слободно да кажемо да је сезона роштиљања отворена. Фото: Unsplash/Evan Wise Нажалост, ништа не одузима радост од сочног меса које се пече на врелом роштиљу, као што је сазнање да касније морате да изрибате роштиљ.
То је неуредан и интензиван процес, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а да не помињемо чињеницу да је већина традиционалних средстава за чишћење роштиља пуна хемикалија.
Па шта ако вам кажемо да постоји супер јефтина, алтернатива која већ стоји у вашој кухињи? Помоћу црног лука можете да очистите решетке.
Најбоље је да прво загрејете роштиљ да бисте сагорели преосталу храну. Затим га снажно истрљајте луком заглављеним на крају дугачке виљушке за печење.
За додатну моћ у борби против бактерија, прво пошприцајте решетке лимуновим соком или белим сирћетом. Додатна киселост помаже у процесу чишћења.
Kako skuvati jaja a da vam ne popucaju?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Добар је као додатак јелима, а још бољи у чишћењу роштиља се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.