Борељ о разговору са Вучићем: Значајније је него икада пронаћи одрживо решење за КиМ

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Okt.2022, 16:57

Борељ о разговору са Вучићем: Значајније је него икада пронаћи одрживо решење за КиМ

У садашњем геополитичком окружењу значајније је него икада пронаћи одрживо и свеобухватно решење за нормализацију односа Београда и Приштине, поручио је високи представник ЕУ за спољну политику и безбедност Жозеп Борељ поводом разговора са председником Србије Александром >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Вучићем. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Жозеп Борељ се огласио на Твитеру поводом јучерашњег разговора са Александром Вучићем.
„Разговарао сам с председником Вучићем о напретку у дијалогу под покровитељством Европске уније. У садашњем геополитичком окружењу, значајније је него икада пронаћи одрживо и свеобухватно решење за нормализацију односа. Остајемо у блиском контакту“, истакао је Борељ.
Вучић је, после разговора са Борељом, објавио јуче да је Београд посвећен наставку дијалога са Приштином и решавању свих отворених питања.
Sutra sednica Glavnog odbora i Predsedništva SNS

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Борељ о разговору са Вучићем: Значајније је него икада пронаћи одрживо решење за КиМ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.