Ово је прави начин припреме смрзнутог грашка

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2025, 18:00

Ово је прави начин припреме смрзнутог грашка

Грашак је махунарка веома слатког укуса и одличан извор протеина. Замрзнути грашак се брзо кува, па се врло лако припрема. Али током припреме често губи текстуру и светло зелену боју. Фотo: Pixabay/tobrother Разлог лежи у неправилној припреми. Замрзнути грашак не треба кувати, већ га >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одмах по вађењу из замрзивача ставити у кључалу воду.
Ово „правило” важи и за остало смрзнуто поврће.
Ово су упутства: Не дозволите да поврће прокључа Грашку или кукурузу додајте мало шећера да поврће буде још слађе Немојте додавати со пре сервирања јер то може да дехидрира поврће Савети за најбољи грашак: Прво испразните врећу смрзнутог грашка у лонац Додајте шест кашика путера, бели лук и мало шећера Крчкајте на средњој ватри док се путер не отопи и грашак не скува Посолите и побиберите јело и послужите. Šta osobe sa dijabetesom treba da znaju o palenti i kako utiče na nivo šećera u krvi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ово је прави начин припреме смрзнутог грашка се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.