Бајерн на лето планира да доведе Кејна?

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Okt.2022, 17:35

Бајерн на лето планира да доведе Кејна?

Бајерн из Минхена урадиће све како би следећег лета довео нападача Тотенхема Харија Кејна, пренели су немачки медији. Фото: Танјуг/Andrew Matthews/PA via AP Шампион Бундеслиге је прошлог лета преко посредника контактирао Кејнове представнике, али је капитен Енглеске одлучио да остане >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Тотенхему, навео је Скај Немачка.
Без обзира на то, у Бајерну верују да могу да убеде Кејна да потпише уговор пре свега због освајања трофеја, пошто је екипа сваке сезоне фаворит за титулу у Бундеслиги и једна од оних која може да се бори и за титулу у Лиги шампиона.
Такође, Бајерн је заинтересован и за нападача Лила Џонатана Дејвида, пренео је портал Гол писање немачких медија.
Дејвид жели на лето да направи следећи корак у каријери и пређе у један од елитних клубова.
Евертон је наводно летос покушао да доведе 22-годишњег америчког нападача.
Lukaku se vratio treninzima, igra protiv Fiorentine?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бајерн на лето планира да доведе Кејна? се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.