Пех за Њу Орлеанс: Нова повреда Зајона

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Okt.2022, 17:30

Пех за Њу Орлеанс: Нова повреда Зајона

Само неколико дана остало је до почетка нове НБА сезоне, а звезда Њу Орлеанса, Зајон Вилијамсон доживео је нову повреду! Фото: Танјуг/AP/Wilfredo Lee После тешке повреде метатарзалне кости, због чега је пропустио целу прошлу сезону, некадашњи први пик са драфта, вратио се на терен овог >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << лета, али је доживео нови пех. Крилни центар Пеликанса повредио се на утакмици са Мајамијем, када је у другој четвртини, приликом једног полагања изврнуо зглоб.
Вилијамсон, који је због повреда у последње три године уписао свега 80-ак наступа у НБА лиги, завршио је утакмицу раније, а после меча истакао је да се осећа добро и да мисли да је у питању само угануће зглоба.
„После пада се нисам осећао најбоље, међутим одиграо сам још неколико минута након тога и онда сам видео да је све ок. Послали су ме у свлачионицу ради предострожности“, рекао је Вилијамсон.
Stiven Enok ne igra protiv Partizana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пех за Њу Орлеанс: Нова повреда Зајона се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.